delikátny tataráčik z hovädzieho dry-aged steaku so sardinkou, hľuzovkovou majonézou a čipsom z cesta filo
tradičná španielska na vzduchu sušená šunka z bieleho prasiatka
tradičná katalánska, tenká, sušená klobása vyrobená z bravčového mäsa
tradičná španielska papriková saláma vyrobená z bravčového mäsa
sušená bravčová panenka z iberijského prasiatka, dozretá na vzduchu a obalená v zmesi korenia
tradičná sušená španielska saláma
výber troch typických španielskych syrov: Manchego (ovčí syr), Melusine (kozí syr) a Castellano (ovčí syr)
výber viacerých syrov a tradičných španielskych mäsových výrobkov
jemný hovädzí špíz (RibEye/ Striploin) podávaný s hľuzovkovou majonézou
syrový špíz marinovaný v omáčke chimichurri, grilovaný s cuketou a sušenou paradajkou
huby zapečené na salse zo sušených a grilovaných rajčín, gratinované s ovčím syrom Manchego a hľuzovkovým olejom
grilovaný baklažán podávaný s omáčkou z pečených rajčín s hľuzovkovým olejom
pečené papričky padrón, poliate olivovým olejom a posypané soľou Maldon
grilovaný „steak“ z karfiolu s humusom z bielej fazule s píniovými orieškami a granátovým jablkom, so salsou verde
pikantné zemiačiky s chipotle majo
zapečené so syrom Cheddar
zapečené s pomaly pečeným bravčovým krkom a so syrom Cheddar
Guacamole 3,90 € Chipotle majo A-3, 7 2,90 € Salsa verde A-1 2,90 €
Vykostené kuracie stehno, podávané s humusom z bielej fazule, domácou nakladanou cuketou a paradajkovou salsou
do chrumkava vypečený bravčový bôčik s chipotle majo a nachos
hovädzie rebro v medovej BBQ glazúre, zaúdené na čerešňovom dreve, so salsou verde a posypané smržovým prachom
vyzretý (7 týždňov) steak z nízkej roštenky, podávaný s omáčkou Chimichurri, poliaty hľuzovkovým olejom a soľou Maldon
vyzretý (7 týždňov) steak z vysokej roštenky, podávaný s omáčkou Chimichurri, poliaty hľuzovkovým olejom a soľou Maldon
Chimichurri Salsa verde A-1 Chipotle majo A-3, 7 Hľuzovková majo A-1, 3 Aioli so šafránom A-7, 10
tradičné krevety na bielom víne s cesnakom a petržlenovou vňaťou
vypražená treska s olivovou tapenádou a s espumou zo spáleného póru
vypražené kalamáre, krevety a grundle s domácou šafránovou aioli mojonézou
grilovaná chobotnica s olivovou tapenádou a s domácou nakladanou zeleninou
čerstvý mäkký syr burratas figami v zázvorovo-javorovom sirupe, s pistáciami a granátovým jablkom
zelený šalát s orechami a zalievkou vinaigrette
čerstvé churros s čokoládou a s polevou z lesného ovocia
podľa dennej ponuky
podľa výberu